Skip to main content
Om Ekte Matglede

Ekte Matglede leverer enkle såvel som avanserte matløsninger til de fleste anledninger. Vi skreddersyr menyer for 10 til 300 gjester.

Arne er utdannet diplomkokk og har 20 års erfaring i restaurant og hotellbransjen. Navnet Ekte Matglede innebærer mye: Først og fremst handler det om den lokale bondens engasjement, og dyrking av førsteklasses råvarer. Videre er høy kompetanse på foredling og tilberedning viktig. Harmoni mellom pris og god kvalitet er vesentlig, og sammen skaper dette matkultur som ivaretar spisskompetansen i alle ledd.

Vi lager all mat fra bunnen av på ferske og så langt det lar seg gjøre lokale råvarer. Vi er lidenskapelig opptatt av å få frem et fortjent smaksbilde i maten vår. Dette gjøres ved å være kreative og skape nye matopplevelser samt være stolte av hverdags og tradisjonskost. Vi garanterer tilfredshet hos matelskere så vel som for «jeg spiser for å overleve- personen».

En velkjent anonym filosof sa en gang: "De lokale råvarene regionen byr på gir meg matglede og tilfredshet samtidig som min dypeste medfølelse går til dem som fortsatt tror at ost er ost, kjøtt er kjøtt, bringebær er bringebær osv».